Kurser & Events

Jeg kan undervise indenfor flere områder; tegning, pouring, fluid, recycling, ARTresin,  syning, design, processer, collager, teknisk tegning, mønstertilretning, mm.

Kurser/undervisning

Så hvis du bor i Grenaa området og får lyst til at lære noget nyt, eller simpelthen bare vil lære at bruge kunsten som terapi, så tøv ikke med at kontakte mig, så finder vi ud af noget 🙂 – Det kan også være at du har et barn der har svært ved at fordybe sig, eller går igennem en svær periode som har svært ved at snakke om tingene, så vil jeg over et forløb kunne hjælpe ham/hende med at bearbejde det og skabe noget kreativt med hænderne der giver ro og tryghed.

  • Pris pr time: 500,- DKK inklusiv materialer, hvis der ønskes ARTresin eller silikoneforme kan prisen godt blive lidt højere, men det kommer an på mængden 🙂
  • Hvis du ønsker et forløb for dit barn vil jeg forslå 2 timer hver anden weekend, prisen er 500,- DKK samlet for 2 timer da det er en mærkesag for mig.

DSC_0454^Her kan du se et lille udpluk af hvad en på 4 år kan “skabe”, her er det min egen datter der har været igang. – Er det ikke vidunderligt!! –  samtlige ting har vi fremme og det gør hende utrolig stolt og selvsikker.
(man må iøvrigt male på gulvet, det kan være en hel frihed i sig selv, at få lov at sætte sit aftryk et sted hvor det aldrig forsvinder, jeg understreger selvfølgelig at det kun er i mit værksted man må sådan noget).

Polterabend i Grenaa

Vil I give jeres veninde en uforglemmelig oplevelse hvor I sammen skaber et kunstværk til hendes hjem? Så slår jeg dørene op i mit værksted i Grenaa og hjælper jer med at skabe det HELT rigtige kunstværk som vil være et smukt minde om en fantastisk dag.

Prisen variere alt efter hvad I kunne tænke jer at kreere, hvis I har et helt konkret ønske så finder vi ud af det, men nedenunder er nogle eksempler, i prisen indgår materialer, drinks og ostebord:

Collage af individuel kunst fra alle deltagere. (2 timer)
I laver alle en tegning/illustration, til sidst sætter vi det sammen og skaber ét værk på et lærred.

Pris: 3000,- DKK.

ARTresin kunstværk og coasters. (2 timer)
Bruden laver et kunstværk med ARTresin og I laver tilbehør der passer til i hendes valgte farver, det kan være coasters/bordskånere.

Pris: 4000,- DKK.

Øvrige events

Jeg står gerne for et kreativt indspark til et firma arrangement, en fest eller ligende hvor man ønsker at skabe et kunstværk i fællesskab eller har brug for at få kreativiteten til at blomstre. Hvis du er interesseret, så ring til mig og vi finder ud af hvad i har brug for.